{* The min and max page width for Internet Explorer is set here. For other browsers it's in the stylesheet "Layout: Top menu + 2 columns" *} {* The above JavaScript is required for CSSMenu to work in IE *} {literal}

Mar 2, 2017
Jan 12, 2017
Ingezonden door: r.larooij

‘GROETEN UIT WORMERVEER’ DEEL 4A VANAF 13 JANUARI WEER VERKRIJGBAAR!!!

De eerste druk, die de HVW op 1 december 2016 uitbracht, was binnen drie weken uitverkocht!
Het bestuur heeft dan ook besloten tot uitgave van een tweede druk over te gaan.
DEZE IS WEER VERKRIJGBAAR (prijs € 15,00)...
en wel:
- in ons clubhuis, Zaanweg 124 achter, te bereiken via de Steijnstraat naast huisnummer 2 op dinsdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
- bij Rokersspeciaalzaak Bakker, Zaanweg 124C, Wormerveer
- bij Herenkapsalon Dirk Sluijs, Zaanweg 71, Wormerveer

U kunt deze uitgave ook bestellen bij onze penningmeester Roel Larooi, zowel per e-mail penningmeester@hvwormerveer.nl als telefonisch 075-617 55 10.

De uitgave bevat historische foto’s van de even zijde van de Wandelweg (spoorzijde), met de daaraan liggende straten van de Indische Buurt en de Warmoesstraat.

Jul 25, 2016
Ingezonden door: r.larooij

Aanmelden Grote Zaanse Geschiedenisquiz
Geschiedenis geïnteresseerden, historische verenigingen, culturele clubs en musea uit de Zaanstreek krijgen vrijdagmiddag 7 oktober de kans om te laten zien wat zij van de Zaanstreek weten. Iedere in geschiedenis geïnteresseerde club kan een team samenstellen en ... kennis over de Encyclopedie van de Zaanstreek spuien op de Grote Zaanse Geschiedenisquiz. Een team bestaat uit minimaal 3, en maximaal 5 personen, en kan via onderstaand formulier worden ingeschreven.
Het gaat allemaal gebeuren in de studiezaal van het Gemeentearchief Zaanstad, Stadhuisplein 1 in Zaandam, na de officiële lancering – om 15.30 uur – van de ZaanWiki, de digitale opvolger van de Encyclopedie van de Zaanstreek. Het winnende team wacht op vrijdagavond 28 oktober een voorstelling van de Grote Geschiedenisshow in het Zaantheater – door het theater beschikbaar gesteld. Aanvangstijd van de quiz is vrijdagmiddag 7 oktober om 16.15 uur

Via onderstaand formulier kunt u uw team tot uiterlijk maandag 3 oktober aanmelden. Uw aanmelding is niet vrijblijvend; wij rekenen ook écht op je komst.

Apr 5, 2016
Ingezonden door: Han

Het boek Wessanen 250 jaar is uitverkocht.

Dec 22, 2015
Ingezonden door: Han

Vandaag ontving de HVW een nieuwsbrief van Provincie Noord-Holland over de nieuw te bouwen Zaanbrug.
Een onderwerp, waarover het laatste woord nog niet is gezegd.

E.e.a. kunt u lezen op de site van Provincie Noord-Holland.

Hieronder vindt u de nieuwsbrief van juni 2016.

Vorige pagina: Statuten HVW
Volgende pagina: Over Wormerveer